Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Barn VS Lønn

Dagens beste, januarPosted by Goddagmannokseskaft.org Thu, January 30, 2014 16:28:01

Ja, striden om et åpent pol raser videre.
dagens utgave av E24.no kan vi lese om at de, fagforeningen for de pol-ansatte, ikke er helt imot å sifra seg fri på helligdagene like vel.

Det er under 14 dager siden vi kunne lese i avisen om at det ikke kom på tale og gi fra seg disse tariffsatte helligdagene.

Nå, i artikkelen på E24.no, står det bare om betalingen av de ansatte, fagforeningen er vage på kravene de har til lønnsoppgjøret vet en eventuell avtale om å jobb på juleaften, nyttårsaften, påskeaften og pinseaften, de antyder i det svakeste at enkelte ansatte har fått så mye som 300% ved spesielle anledninger. Mere vil de ikke si om denne saken. http://e24.no/naeringsliv/polansatte-aapner-for-aa-jobbe-helligdager-hvis-tilbudet-er-godt-nok/22738104

Det interessante her er at når denne samtalen begynte med den nye regjeringen i år, ble det dratt frem fra alle om at vi måtte tenke på barna og hva dette gjorde med fylla til foreldrene på juleaften.
Nå er dette så vit antydet i artikkelen, så hvis vi får nok penger så er ikke dette et viktig punkt lenger, barna. Finner jeg besynderlig.

Men fortvil ikke alle pol-ansatte, LO er involvert i forhandlingene, så nå kommer den store lønnsfesten for dere, det blir en streike T-skjorte med skriften «Tenk på barna» og 1,50 ekstra i timen på helligdagene.

Og med det ønsker jeg dere alle en riktig helligfyll og en god bakrus.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post98