Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Vår hovedstad.

Dagens beste, februarPosted by Goddagmannokseskaft.org Mon, February 24, 2014 19:00:33

Ja, da var det klart for en utvidelse av Oslo by.

Det er plan- og bygningsetaten i Oslo som legger frem ny reguleringsplan for Gjerdsrud-Stensrud. De ser dette som et godt alternativ å utvide byen med en «ny» by rett utenfor Oslo, området ligger utenfor Mortensrud mot Ski. Artikkelen legger frem at det ikke er behov for T-bane forbindelse i første byggetrinn, da er det snakk om 4500 nye boliger. Dette legges frem på bakgrunn av at de ikke ser muligheter for en T-bane forbindelse før 2030.
Artikkelen ligger på NRK.no
http://www.nrk.no/ostlandssendingen/vil-bygge-ny-by-i-oslo-1.11563007
Her er det oversiktskart og noen bilder av hvordan de ser det for seg når det er ferdigstilt.

Jeg på min side kan ikke gjøre noe annet enn å undres hvem som eier tomtene det er snakk om å bygge ut.
Siden jeg ikke kan se behovet for dette, må det være noen med ekstreme interesser for å sette i gang område-utbyggingen her.
For det har jo blitt kjent at boligmarkedet har gått tregt det siste året og det ikke ser ut til å bedre seg med det første.
Men ikke noe av dette bryr meg nevneverdig, det jeg lurer på er hvorfor vi ikke kan ferdigstille et eneste byggeprosjekt.
Kan vi ikke konsentrere oss om Fornebu, få kollektivtransporten til og fungere her først. Vi trenger ikke flere byggeprosjekter for å ha nok å gjøre, vi kan bygge ferdig en ting før vi hiver oss over neste prosjekt vi ikke har kapasitet til.

Økseskaft.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.