Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Vær så god, Jens

Dagens beste, marsPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, March 29, 2014 23:03:06

Det er meg en sann glede å kunne si: Vær så god fra det norske folk til deg Jens Stoltenberg. Det er oss en sann glede å ha hjulpet deg til toppstillingen i NATO.

Vi kan se på din karriere klatring som et bevis på alle ofrene det norske folk har kommet med for å få deg til topps Jens. Vi, det norske folk, har ofret blant annet, sykehusplasser, utbygging av kollektivtransporten nasjonalt, salg av oljefeltene til Statoil, privatisering av alt offentlig (ikke full privatisering, men rundt 40% privatisering). For å nevne noe, vi kunne videre tatt med manglende barnehager, skoler, eldreomsorg.
Ja, etter 8 lange år med deg ved roret, kan vi nyte godt av hvordan du har sittet på toppen Jens mens oljepengene våre har gått med til middager med statsledere verden over. Oljepengene som har gitt deg muligheten til å sole deg i glansen av ros for din kjøpte storhet i utlandet. Bistandsløfter til verdens fattige, på bekostning av klima og det norske folks velferd.

Vi har sittet her og sett deg rasere norsk industri gjennom så kalte klimatiltak. Vi har fått innført løfter om klimakvoter og C02 kutt. Vi har sett deg skryte av din egen månelanding som mildt sagt dundret i bakken før den lettet.

Så dette Jens, kommer under årets 60+ Earth Hour, http://www.earthhour.org/, hvor det norske folket sitter hjemme i mørke hjem i håp om å stoppe den globale oppvarmingen. For er det en ting vi kan være stolte av, er det at selveste Jens Stoltenberg takket ja til å sitte i FNs klimapanel.

Mens hovedstaden Oslo er mørk, lyser høyborgen til Arbeiderpartiet opp den mørke plassen på Youngstorget. Startplassen for storheten til Jens Stoltenberg. Så når Jens Stoltenberg AP står stolt og forteller det norske folk at «Alle skal med», kan vi med et forstå at det er hvermannsen som skal ta regningen. For i mørket står høyborgen til AP som et lysende håp denne kvelden som et levende bevis på hvem som betaler for din vei til topps Jens.

Vi får bare håpe at når du takket ja til denne jobben i oktober, (http://www.nrk.no/norge/merkel-ringte-stoltenberg-i-host-1.11637880) var det i uvitenhet om hva du skulle få fra egent parti. Eller er det slik at du nå skal levere tilbake Tesla modell S, bilen du så flott viste frem i avisene. En bil du trengte som APs leder.

Så mens verden tar støyten for din manglende kompetanse på klima og dens utfordringer, kan vi bare håpe på et par ting. Det første må være at du Jens sier fra det vervet i FNs klimapanel som blir ditt største klimatiltak. Og det andre at du selv satt hjemme i mørket med en Tesla modell S som var frakoblet strømnettet.

Økseskaft

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.