Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Norsk er best

Dagens beste, aprilPosted by Goddagmannokseskaft.org Wed, April 30, 2014 19:20:57

La oss starte med å ønske herr Dalai Lama velkommen til Norge.
Folkets meninger om besøket er vel som regjeringen sitt, delt mellom tre hovedgrupper: 1. Positiv til besøket av Dalai Lama.
2. Negativ til besøket av Dalai Lama.
3. Kunne ikke brydd meg mindre.

Siden det er markering fra gruppe 1 foran Stortinget, er dette dekket i dagens avis. NRK.no som har artikkelen. Hvilke viktige Norske personer er her, hva markerer de og hvordan.
Ja, de har til og med dekning av fredstreet til aktivistene. Et fredstre som herr Lama skal få under besøket.
Hyggelig det for herr Lama, fredstre og folk som ønsker ham velkommen.

Trine Skei Grande fra Venstre talte til de fremmøtte om hvordan de skulle ta ham imot og ønske Dalai Lama velkommen gjennom hovedinngangen på Stortinget.
Hyggelig det for herr Lama, slipper han å bli sneket inn bakdøren på tinget.

http://www.nrk.no/norge/stottemarkering-for-dalai-lama-1.11690829

Skal vi drite i de andre landene sier Trine Skei Grande under talen sin, dette er i sammenheng med 200-års feiringen av grunnloven i Norge og diskusjonen rundt å implementere menneskerettighetene i Grunnloven. Hun lurer på hvordan vi kan gi så mye til eget folk og drite i resten av verden.

Vi starter ut med å si oss helt enige med Trine Skei Grande fra Venstre. Hvordan kan Norge gi blanke i menneskerettigheter for andre når vi er så opptatt av det til oss selv. Dette er formuleringen hun skulle valgt. Vi forstår budskapet, men vi tar ikke Trine Skei Grande seriøst.

Når vi så ser gruppen som har samlet seg, er det et trist skue. Budskapet er godt ment, men faller mellom to stoler. Jeg vet ikke om gruppen har stilt seg opp foran en fane som har hengt der i et par uker allerede, eller trenger hjelp på banner-verkstedet. Ikke vet jeg, men det som er sikkert er at de kunne i det minste gjort et raskt søk på nett for å finne ut hvordan man skriver velkommen på engelsk eller kanskje nepalsk.

Norsk- Engelsk- Nepalsk

Velkommen- Welcome- स्वागत

Eller kanskje herr Lama kan det internasjonale språket norsk.

Økseskaft  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.