Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Du vet det er mandag når

Dagens beste juniPosted by Goddagmannokseskaft.org Mon, June 23, 2014 18:04:35

Du vet det er tøyse mandag når: Kjell Magne Bondevik Krf er ute i avisene og unnskylder for manglende støtte i 2001 til Carl I. Hagen FrP, noe Hagen svarer på med undring i svaret.
Du vet det er tøyse mandag når Norske rekefiskere ikke kan forstå hva WWF mener med at vi fisker opp alle rekene i Atlanterhavet.
Du vet det er tøyse mandag når finansminister Siv Jensen FrP vil legge om skatteetatene til en felles innkrevingssentral som staten skal drifte. Forslaget fremmes med bakgrunn i å spare kost og si opp 500 ansatte i kommunene Norge.
Du vet det er tøyse mandag når Norske politikere, AUF-politiker Marta Hofsøy, er ute i avisen og uttaler seg om forskjellsbehandling av damer og menn på nett med bakgrunn i annonser på Facebook. Hvordan de anbefaler damer å "bytte" kjønn på nett for å bli kvitt «diskriminerende» annonser rettet mot damer, spesielt på Facebook.

Som sagt du vet det er tøyse mandag når Nettavisen.no melder om den siste skjønnhetstrend hos kvinner. Som går ut på å tilpasse tærne, slik at man får «riktig» lengde på hver tå.
Ja du hørte riktig, det er blitt en ny trend å operere tærne kortere.
Gudene vet hvorfor. Og her trodde Norske kvinnelige politikere at Facebook-reklame var diskriminerende.
http://www.side2.no/helse/opererer-trne-kortere/8458430.html

Og dette er "nyhetsoppslag" de burde ta midtvinters når alle er litt vinter-deppa og trenger en god latter.

Økseskaft.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.