Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

En front som ble flyttet

Litt på sidenPosted by Goddagmannokseskaft.org Sun, November 09, 2014 18:18:44

Det er 25 år siden muren som delte Berlin i to ble revet og hendelsen går ikke umerket hen. Muren som delte Berlin i øst og vest ble revet den 9. november 1989 uten at det ble avfyrt et eneste skudd. Men rivingen av den ga håp om en forent fremtid mellom øst og vest.

Det er flere større markeringer av dagen i Berlin, med gamle og nye statsledere som alle er med for å minnes hendelsene rundt Berlin-muren, som sto som et symbol på den politisk konflikt i 28 år.

http://www.nrk.no/verden/gorbatsjov-frykter-ny-kald-krig-1.12033259

Mikhail Gorbatsjov som var Sovjetunionens leder den gangen og en viktig brikke i rivningen av Berlin-muren, er i sammenheng med feiringen av 25 års dagen, ute med en bekymring for utviklingen vi ser og er med på i verden og Ukraina.
Gorbatsjov frykter selv for utviklingen verden opplever, med nye kalde fronter mellom øst og vest. Noe våre nye ledere kanskje burde ta innover seg, en advarsel fra fortiden om en mur som vi ikke lenger har revet, men flyttet.

Økseskaft
  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Goddagmannokseskaft.org Sun, November 16, 2014 14:53:04

Takk for det Kaptein Propell.
Vi kan ikke være noe annet en begeistret for lærdom om små maktsyke menn.

Posted by Kaptein Propell Tue, November 11, 2014 13:40:02

Goddag mann og Økseskaft,
Vi må ikke glemme at dagens enehersker der øst har vokst opp i Stasi. Han er fremdeles bitter for at DDRs og USSRs fall ødela karrieren hans den gangen. Da president Boris Jeltsin trengte en person som kunne beskytte ham og hans familie mot fremtidige anklager for deres forbrytelser mot folket, gjorde han en avtale med en ukjent og nøytral mann fra KGB. Han skulle få presidentvervet, mot at han ville holde kjeft.
Nå prøver denne bitre lille KGB mannen å bygge et nytt lite Sovjet som med våpen vil nyte respekt i verden. Dette har små menn prøvd tidligere. Og mens disse små menn jobbet med å bygge opp sine imperier, led verden. Det kan være grunn til engstelse. Gorbie vet hva han snakker om!