Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Seksuelt vann?

Beste av desemberPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, December 23, 2014 20:56:46

Nå er det Oslo kommune ved Vann- og avløpsetaten som er ute i hardt vær etter deres siste kampanje for et fornuftig vannforbruk i hovedstaden.

Kampanjen plakatene består av en bar-våt-rygge til en kvinne som kikker seg over skulderen, med skriften «En vanlig dusj bruker 16 liter vann i minuttet. Tenk hvor mye vann du sparer ved å stå fem minutter kortere i dusjen! Sløs ikke med vannet – nyt det».

Noe som da har blitt tatt negativt, nei, her er det ikke oppfordringen til vannbesparelse. Men det at det er en rygg til en "naken kvinne". For dette er som flere som mener at dette fokuserer på kvinner seksualitet og ikke vannbesparelse.

Vel, siden vi ikke kan se noe galt i denne reklamekampanjen fra Vann- og avløpsetaten i Oslo. Så får du den her, siden kampanjen er allerede avsluttet og plakatene er tatt ned.

http://www.osloby.no/nyheter/Oslo-kommune-kritiseres-for-bruk-av-naken-kvinne-i-vannkampanje-7835826.html

En kan bare undres om det hadde blitt like stor oppmerksomhet og klager om seksuell utnyttelse rundt kampanjen om det hadde stått en hårete gammel "naken" manne rygg der.

Økseskaft  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.