Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Alkoholfritt dilema

Beste av Mai 2015Posted by Goddagmannokseskaft.org Wed, May 13, 2015 23:50:16

Elisabeth Fjellvang Kristoffersen, fungerende generalsekretær i «MA-Rusfri trafikk og livsstil», er ute med krass kritikk til Arendals Bryggeriet som i disse dager tapper sitt nye alkoholfrie pilsner. Elisabeth F. Kristoffersen retter kritikken ikke mot en ny type alkoholfri pilsner på markedet men navnet på bryggeriets nye alkoholfrie pilsner «Kjøre Pils». Elisabeth mener navnet skaper en positiv assosiasjon mellom det å drikke alkohol og kjøre bil.

Norgesgruppen som er distributør av Arendals Kjøre Pils mener målgruppen for pilsen er alle som kunne tenke seg en pils uten alkohol, kanskje nettopp fordi de skal kjøre bil etterpå.

http://www.nrk.no/hordaland/kjorepils-faller-ikke-i-smak-1.12356740

Så der har vi «MA-Rusfri trafikk og livsstil» sitt store dilemma, de vil ikke at folket skal kjøre etter en pils, men vil ikke godta et produkt uten alkohol som reklamerer for nøyaktig hva «MA-Rusfri» er ute etter å oppnå. Det at folk ikke drikker alkohol og kjører bil.

Ginmann & Presteskaft  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.