Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Direkte fra Norges høysikkerhetsfengsler

Beste av Juli 2015Posted by Goddagmannokseskaft.org Mon, July 27, 2015 17:17:18

Det er politiet selv som melder om at en fange har rømt fra fengselet med høy sikkerhet i Horten sentrum. Rømningen skjedde ved 10:15-10:30 tiden i dag.

Assisterende fengselsleder, Siv Helene Thomassen, understreker at den innsatte ikke soner for vold eller lignende kriminalitet, men for et narkotikaforhold. «Det hele gikk utrolig fort. Han var med på en aktivitet i bakgården i fengselet med tre ansatte. Plutselig klatret han opp på et tak og hoppet ned på en parkeringsplass på andre siden. Det er nok mellom fire fem meter ned til asfalten og han skadet seg i foten», sier Thomassen

Da rømningen så ut til å være et faktum dobbeltsjekket de at han hadde forlatt fengselsområdet, før de varslet politiet og selv om den innsatte klarte å stikke av, ser ikke fengselslederen at det har vært svikt i rutinene.

Rømlingen beskrives av politiet som en mann på 190 til 200 cm høy, slank med bølgete sort hår. Han skal være av Nord-Afrikansk opprinnelse og være iført briller, en sort t-skjorte og blå treningsbukse.

http://tablet.dagbladet.no/2015/07/27/nyheter/innenriks/fengsel/40341234/

Høysikkerhet sa dem og glemte å ta bilde av fangen sammen med høyde, vekt og alder.
For det blir som Thomassen så pent forklarer, det var ikke brudd på noen rutiner ved rømmingen, men da er det kanskje på tide å få ned rutiner så de innsatte ikke bare kan gå ut av fengselet og rett inn i Horten sentrum.

Fengselsbetjent & Fangevokter  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.