Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

En ufullstendig kontrakt

Oktober 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Mon, October 24, 2016 19:50:30

Mandag besøkte Lan Marie Nguyen Berg fra Miljøpartiet de Grønne (MDG) Haraldrud gjenbruksstasjon, hun er byråd for miljø og samferdsel i Oslo.

Besøket på Haraldrud gjenbruksstasjon kommer i sammenheng med Oslo’ pågående søppelproblemer.

Avfall-handteringen i Oslo har ikke fungert etter ønske etter at selskapet Veireno overtok kontrakten med Oslo kommune 3.oktober.

Siden 3. oktober har problemene hopet seg opp for Veireno. Det har vært manglende henting, forsinkelser, brudd på arbeidsmiljøloven, trusler for å få arbeiderne til å jobbe 18 timers skift og helg.

Selv meldes det om problemer med språk i selskapet som har hentet inn arbeidskraft fra øst Europa.

Veireno benekter selv for å komme med krav og trusler mot arbeiderne for å få de til og jobbe utover det arbeidsmiljøloven tillater. Og skylder samtidig på manglende bilpark og problemer med bilene de har i dirft.

Og under dagens besøk på Haraldrud gjenbruksstasjon meldes det om dagbøter hvis situasjonen fortsetter. Det er Renovasjonsetaten som skal skrive dagbøtene til Veireno.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslo/varsler-dagboeter-etter-soeppelkaos/a/23828970/

Kanskje på tide og lære av egne krav når det kommer til anbud og lønnsomheten ved å ta det laveste anbudet.

En kontrakt som åpner for å hente inn yrkessjåfører fra Romania som verken kan lese eller prate Norsk som skal kjøre lastebil i Oslo sentrum høres ut som en lang rekke med utfordringer.

Ikke fordi en rumensk yrkessjåfør ikke er dyktig, men det kan hende det oppstår diverrse utfordringer når personen kastets inn i en ny by hvor man verken forstår språk eller skilt man skal navigere etter.

Sjåførmann & Økseskaft

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.