Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Enhver skeptiker og oss andre

Gal gal verdenPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, February 21, 2017 18:16:41

Del 7/7

Diskusjonen var like dum som … (her mangler jeg noe å sammenligne med), for sannheten er at det er ikke noe å sammenligne med.
Vi er alle enige om at røyking er dumt, det er det beste jeg kommer på uten å gå inn på selvmord, noe som ja, er et veldig bra bilde på det vi nå “monologer” om.

Som jeg har sagt mang en gang før, og som jeg må si igjen, ser vi bort fra FN’ klimapropaganda rundt 2 grader global oppvarming, og her kan du kan godt komme med påstanden om naturlige svingninger i klimaet, eller at vi ikke kan påvirker miljøet på kloden osv.
Ja, jeg har hørt de alle før, jeg vokste opp med alle kommentaren rundt alt du kan tenke deg.
Jeg liker ikke McDonald for jeg er så enkel at jeg liker god mat, og synes det virker som en dum ide å hogge ned regnskogen, for at vi skal få billig dårlig kreftfremkallende mat.
Men vi trenger ikke å være enige om dette, vi trenger heller ikke være enige om at mennesket har klart å påvirker klimaet i den grad at den globale temperaturen har økt mer enn at det er en naturlig svingning.
Men la oss si at du har rett der du sitter og dytter ned enda en bit av regnskogen i det grådige gapet du kaller en munn mens du forsvarer din egen fråtsing

Da kan jeg ikke annet enn å stille deg et enkelt spørsmål, tror du det er lurt å hugge ned all skogen på denne planeten, forurense alt drikkevannet, ta livet av alle dyr og planter, bare fordi du mener at FN’ klimapanel og majoriteten av forskere tar feil, da med tanke på problemene knyttet opp mot den globale klimakrisen?
Eller tror du 2 gradersmålet baserer seg på noe mer enn bare tallet 2?

Hvermann & Økseskaft
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.