Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Når grådigheten ingen grense har.

Mars 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Sun, March 26, 2017 11:03:15

Statoil melder i disse dager om planlagte utvidelser i Mexicogulfen, det dreier seg om 13 nye lisenser for olje- og gassutvinning. Noe som er den del at Statoils langsiktige plan på å bli en av de fem største olje aktørene i Mexicogulfen.

Utvidelsen i Mexicogulfen er en del av Statoils ambisiøse mål om å øke produksjonen i USA for å øke fortjenesten og få ned kostnadene, dollar per produserte fat olje. Statoil selv estimerer med at de skal få produksjonskostnaden ned til 50 dollar fate i 2018.

http://e24.no/energi/statoil/statoil-tildelt-13-lisenser-i-mexicogolfen/23956421

Når grådigheten overgår enhver fornuft, finnes det ikke den ting man ikke er villig til å gjøre. Det kan se ut som Staten Norge eier av oljeselskapet Statoil helt har glemt Kyoto- og Parisavtalen.

Det kan se ut som Statoil har satt seg mål om å pumpe opp hver dråpe olje de kan finne, om det så er på bekostning av alt. Vi åpner Barentshavet og Arktisk på tross av alle dokumentasjon og advarsler verdens forskere kommer med.

Norge best på det verste, mens vi prater høylytt om kutt i Co2 utslipp, hvordan alle land må bidra for å nå Parisavtalens ambisiøse mål om å begrense den globale oppvarmingen til under 2 grader. Vi skryter hemningsløst av egne tiltak, regnskogfondet, satsing på elbil og biodrivstoff. Ja, det finnes ikke den ting vår gråde dobbeltmoralistiske holding beskytter seg bak når det kommer til egen lommebok.

Norge satser på Co2-fangst, ja det er til og med snakk om å avsette 12,6 milliarder på nytt prosjekt knyttet til Co2-lagring og dette er til tross for at Jens Stoltenbergs månelanding Mongstad krasjlandet.

Co2 fangsten er allerede utført og gjennomført, vi reverserer den, Co2 lagring kalles fra naturens side olje som er begravd dypt nede i bakken.

Grådigmann & Økseskaft
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.