Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

En investor og ikke stort mer

Juni 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Sun, June 04, 2017 12:57:43

1.Juni 2017 annonserte USA’ president Donald Trump at de trekker seg ut av Paris-avtalen.

Paris-avtalen er som kjent 196 land som har blitt enige om å gjøre et siste forsøk på å begrense den globale oppvarmingen til under 2 grader temperaturøkning.

Paris-avtalen er basert på forskningsrapporter som alle sier det samme, menneskelig aktivitet ødelegger klimaet og økosystemet på planeten jorden.

Skal vi har et levelig klima i fremtiden må vi kutte drastisk i Co2- utslipp som er den største bidragsyteren til at temperaturen øker, gjør vi ikke dette kutte vil vi få store problemer i nær fremtid. Det er estimert at verdenshavene vil stige med 3 til 6 meter i slutten av dette århundret, ekstrem stormer vil bare øke i antall og hyppighet, vi vil få problemer med matproduksjon og ekvator vil stort sett bestå av ørken. Dette er scenarioet ved 2 grader global oppvarming. Øker temperaturen mer enn 2 grader blir scenarioet verre.

Så det er da med begeistring vi 2.juni kan lese at milliardær Øystein Stray Spetalen hyller og berømmer Donald Trump for å trekke USA ut av Parisavtalen. Spetalen deler nemlig syn med Trump når det kommer til Paris-avtalen og det er kanskje ikke så rart for investor Spetalen har tjent penger på det samme som USA’ president Trump har, utnyttelse av arbeidskraft, investering i olje og gass.

Men selv om man har tjent penger på å utnytte verden er det ikke dermed sagt at man kan mye om forurensing eller hva som skjer med gassen Co2 når den er sluppet ut i atmosfæren.

Så det du kan lese den 2.juni er at milliardær og investor Øystein Stray Spetalen berømmer en annen investor og milliardær Donald Trump for å har tjent penger på det Parisavtalen prøver å stoppe som de begge har og vil fortsette å tjene penger på, er det ikke rart at de to er enige i at Parisavtalen må avlyses.

http://www.dagbladet.no/nyheter/milliardaeren-oystein-stray-spetalen-berommer-trump-og-slakter-paris-avtalen/67650171

Økseskaft

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.