Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

7 av 10 nordmenn tar feil

Gal gal verdenPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, August 12, 2017 20:48:29

Det ble akkurat kjent at 7 av 10 nordmenn frykter for verdensfreden på grunn av Nord-Koreas leder Kim Jong Un.
Nord-Korea har den senere tiden tatt opp utviklingen av langdistanseraketter og atombomben, noe som har medført strengere sanksjoner fra FN og USA.

Jeg vet ærlig ikke hvor lenge vi har hatt sanksjoner mot Nord-Korea, men internett opplyser at vi har hatt pågående sanksjoner mot Nord-Korea på grunn av deres atomprogram siden 1992, uten at det har medført noe positiv utvikling. Og senest denne uken ble det kjent at vi strammer inn sanksjonene mot Nord-Korea på grunn av deres utvikling av langdistanseraketter som kan frakte atomstridshoder.

Vesten ledet av FN og USA har gjennom sanksjoner “straffet” det nordkoreanske folket så lenge jeg kan huske. Vi har ikke åpnet våre dører, vi har ikke invitert til diplomatiske samtaler med Nord-Koreas leder Kim Jong Un, men vi har innført sanksjoner som sulter folket. Noe som har medført enda strengere regime i Nord-Korea, med enda større forakt mot Vesten, FN og USA. Og her kunne jeg fortsatt den evige sirkelen som ble påbegynt.

Nord-Korea er 120 000 kvadrat km stort med 24 millioner innbyggere. Norge er 385 000 kvadrat km stort med 5,2 millioner innbyggere. USA verdens største militærmakt er 9 826 000 kvadrat km med 321 millioner innbyggere og 7000 atomstridshoder.

Vi frykter Nord-Korea? Landet er omgitt av rakettskjold, har null ressurser for en å drive krig, ja de vil mest sannsynlig ved en krig klare og sende avgårde noen raketter mot nabolandene sine, hovedsakelig Sør-Korea og Japan. USA har 1790 atomstridshoder klare. Nord-Korea har ikke støtte i andre land, ja de har noen handelsavtaler, men få om ingen allierte hvis de startet er krig med USA, Japan, Sør-Korea og FN.

Det er en irrasjonell frykt vi kan lese om i Dagbladet. På 15 år har ikke våre sanksjoner mot Nord-Korea medført noe, er det ikke på tide og se på andre løsninger?

http://www.dagbladet.no/nyheter/sju-av-ti-nordmenn-frykter-kims-skrekkregime---den-storste-skurken-i-internasjonal-politikk/68580134

Økseskaft


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.