Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

And what we’re fighting for now is each other. Wan Stephenson

August 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Sat, August 26, 2017 13:07:43

En anerkjennelse av en global tragedie.

Forfatter Wan Stephenson tar deg med på en tur til desperasjonen som venter som følge av menneskets griskhet, egoisme og evne til å glemme naturen. I boken treffer vi unge mennesker som risikerer alt i kampen for vår felles fremtid på planeten jorden.

Vi er dessverre for sent ute til å stoppe global oppvarming, dommedagsklokken i Chicago er stilt til 2,5 minutter på midnatt. Krisen er et faktum, alt vi nå må bestemme oss for er om vi skal prøve en siste desperat kamp for å begrense den globale oppvarmingen til 2 grader. Per dags dato ligger vi an til pent å skli opp på 4 grader global oppvarming innen dette århundret er over. Og det (4 grader) er “game over". Forskere verden over har advart om effekten av Co2-økning i atmosfæren siden 60-tallet uten at politikere og styresmakter har reagert. Tiden for å diskutere om det blir global oppvarming eller ei er forbi, effekten ser vi, verdens isbreer smelter, stormene blir større og hyppigere, flom og tørke øker hvert år og her hjemme i Norge har klimaet blitt kaldt og vått.D
et blir som Wan skriver i boken: det eneste fornuftige du nå kan gjøre er “Act of civil disobedience, in this late hour of global warming".

Du trenger verken ha kunnskap om eller tro på menneskeskapt global oppvarming for å lese boken. For det er inspirerende å lese om disse unge menneskenes kamp mot klokken. Kunnskapen og forståelse de har knyttet opp mot global oppvarming er overveldende, når man tenker på at generasjonen som har skylden for situasjonen ikke bare lot det skje, men også nekter for det. Nei jeg lyver, det er imponerende å lese om disse unge menneskene som risikerer livet sitt i kampen for overlevelse.

Goddagmann & Økseskaft

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.