Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Et resultat av deg Jens

Jens Stoltenberg’s brekingPosted by Goddagmannokseskaft.org Sun, September 10, 2017 11:10:33

NATO’ generalsekretær Jens Stoltenberg er ute med bekymringsmelding om at verden ikke har vært farligere på 30 år.
Stoltenberg peker på opprustingen i Nord-Korea, terrorisme, ustabilitet i land og et sterkt Russland.

Stoltenberg er bekymret for Russlands planlagte militærøvelse i Østersjøen. Og skulle likt å ha flere NATO-observatører med i øvelsen. Russland har meldt at det skal delta færre enn 13000 i øvelsen, noe Stoltenberg ikke stoler på.
Stoltenberg tror ikke øvelsen utgjør noe fare og peker på NATO’ innsatsstyrker som er plassert langs grensen mot Russland, som en påminnelse til Russland om at et angrep på et NATO land er et angrep på alle.

https://www.nrk.no/urix/stoltenberg_-_-verda-har-ikkje-vore-farlegare-enn-no-dei-siste-30-ara-1.13679595

Når du selv er årsaken til problemet, er det kanskje på tide og endre kurs. Det virker som Norges tidligere statsminister Jens Stoltenberg helt har glemt hva hans egen regjering og NATO var med på i Libya under ledelse av Stoltenberg. Hvordan hans egen regjering den gangen rustet opp “opprørerne” i Syria. Den såkalte “freds bombingen” vi foretok i Afghanistan og Irak. NATO’ involvering i destabiliseringen i Ukraina, hvor NATO selv sto for nedtrappingen av diplomatien med Russland. Hvordan Jens Stoltenberg la ned NATO-Russland rådet med en gang han tiltrådte stillingen som NATO’ generalsekretær. Utplassering av rakettskjold sammen med USA langs grensen mot Russland. Hvordan EU, USA og NATO samlet har innført flere og strengere sanksjoner mot alle som ikke er med i NATO’ militærallianse.

Når man ser det sånn, er det kanskje ikke rart at verden blir farligere sted med deg ved roret Jens. NATO var en gang en forsvarsallianse men det tok slutt dagen NATO gikk over til å bombe uskyldige mennesker, som vi gjorde i Beograd i 1999, da krysset NATO en grense hvor man gikk over til å bli en angrepsallianse hvor fred kom i andre rekke.

Økseskaft

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.