Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Jens, du er en sjarlatan

Jens Stoltenberg’s brekingPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, October 07, 2017 17:23:16

På fredag ble det klart, Den internasjonale kampanjen for forbud mot atomvåpen (ICAN) vinner årets Nobels fredspris.
Ikke overraskende får valget av vinner null støtte fra den norske regjeringen. Norge har forsåvidt ikke skrevet under avtalen som skal hjelpe verden i en felles avtale om å kvitte seg med atomvåpen.
Utenriksminister Børge Brende mener FN-traktaten ikke kommer til å hjelpe med å fjerne et eneste kjernefysisk våpen, mens statsminister Erna Solberg synes det er hyggelig at ICAN vinner prisen men understreker at: “Så lenge det finnes land som har atomvåpen kommer Nato til å ha atomvåpen”.
NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg har null tro på virkemiddelet ICAN kommer med, han støtter ønske om en atomvåpenfri verden men mener at EU og NATO trenger atomvåpen så lenge Russland, Kina, Iran og Nord-Korea har våpenet.
Jens Stoltenberg peker på at USA, EU og NATO må beholde sine atomvåpen for å opprettholde en maktbalanse i verden.
“En verden det vi har ensidig nedrusting- der Nato fjerner sine atomvåpen mens Russland, Kina, Iran og Nord-Korea har atomvåpen- det er ikke en tryggere verden”, uttaler Jens Stoltenberg.

https://www.nrk.no/urix/2013_-tok-initiativ-til-kamp-mot-atomvapen-2017_-kritiserer-fns-atomvapenforbud-1.13722185

Så NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg har ikke tro på en FN-traktat som vil forby atomvåpen, man kan ikke være overrasket, han er tross alt leder for verden største og mektigst militærallianse. En militærallianse som selv har gitt seg lov til og bombe i stykker andre land. Under ledelse av Jens Stoltenberg bombet NATO og USA Libya tilbake til steinalderen. Under ledelse av Jens Stoltenberg har vestens forhold til Russland fryst til is, gjennom ordre fra Jens Stoltenberg ble Russland-NATO rådet lagt ned, under oppsyn og råd fra Jens Stoltenberg har USA og NATO utplassert rakettskjold langs grensen mot Russland. Jens Stoltenberg er ikke en venn av fred, han er en krigshisser, han er en krigsprofitør.
Det er ironisk at de som kritiserer årets vinner av Nobels fredspris har helt glemt at de eneste som har brukt atomvåpen mot sivilbefolkning og hydrogenbombe mot et annet land er USA, den sterkeste støttespilleren i NATOs militærallianse.

Det er feil å ikke støtte ICAN i deres jobbe med å avskaffe atomvåpen.
Så årets Nobels fredspris som går til ICAN er velfortjent.

Økseskaft  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.