Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Høy på seg selv? Nei...

Erna's lille hjørnePosted by Goddagmannokseskaft.org Mon, January 22, 2018 17:45:35

Det er nå blitt sendt inn forslag om å legge om trikketraseen bak slottet, mer spesifikt strekningen som går fra Meltzers gate- bort Inkognitogaten til Riddervoldsgate. Ja, dette er strekningen forbi statsministerboligen i Inkognitogaten og ja forslaget er sendt inn av ingen andre en statsministeren vår, Erna Solberg (H).
Forslaget er bygd på sikkerheten til statsministeren vår og hennes gjester og at når det har vært nødvendig med stenging av denne strekningen som følger av besøk i statsministerboligen har dette medført frustrasjon hos bruker av trikken.

https://m.nettavisen.no/nyheter/innenriks/statsministeren-i-trikkekamp-mot-frogner-beboerne/3423407742.html

Med bil og privat sjåfør sponset over skattepengene er det helt naturlig at statsminister Erna Solberg ikke er videre begeistret over å ha trikken gående i gaten utenfor statsministerboligen som også er betalt over statskassen.
Og jeg er sikker på at hvis vi sluttet å hisse på oss alle andre land gjennom våpen salg og fredsbombing, hadde vår statsminister sikkert levd super trygt selv med trikken på utsiden av statsministerboligen.
For når vi ser hvordan verdens mektigste kvinne, Tysklands kansler, Angela Merkel lever, forstår vi at vår statsminister Erna Solberg trenger økt sikkerhet (For deg som ikke vet det, bor Angela Merkel, i sin privat leilighet i hjerte av Berlin, uten at de har bygd om topografien rundt henne).

Økseskaft  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.