Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

27. januar gikk ukommentert hen.

Jens Stoltenberg’s brekingPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, February 06, 2018 19:23:00

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg er ute å advarer Norge mot en farligere verden. En verden preget av mer konflikter og uro. Samtidig som Jens Stoltenberg fremhever at samarbeidet Nato mellom EU, USA og Canada ikke er svekket, men tvert imot, kan han se en styrket allianse, gjennom nå 300 faste stasjonerte amerikanske soldater på Værnes.

https://www.nrk.no/urix/stoltenberg_-_-verden-har-blitt-farligere-1.13899912

Årsak og effekt Jens, årsak og effekt. Det er greit at du sier at Nato, Norge og USA ikke er interessert i kald krig, men utplasseringen av 300 amerikanske soldater på Værnes, innkjøp av masse nye teknologiske våpen som F35 jagerfly og Tyske ubåter, masse store militærøvelser verden over er vel å tøye grensen for hva som ikke er kald krig. Det samme gjelder når USA nå gjenopptar sitt atomprogram for utvikling av atomvåpen, dette er kald krig. Årsak og effekt kalles det, man skaffer seg masse moderne våpen, da må nemlig motpart gjøre det samme, man har et våpenkappløp, et kappløp som er kaldkrig. Årsak og effekt.

Så 27. januar 2018 gikk ukommentert hen, den 27. januar ble dommedagsklokken stilt til 2 minutter på midnatt, som et direkte resultat av økt spenningsnivå mellom øst og vest, klimautfordringer, våpenproduksjon, atombombe trusselen som nå henger som en tyngende skygge over verden.

Kina og Russland var i det minste ute og fordømte USA’ gjenopptagelse av sitt atomprogram, hvor var du Jens Stoltenberg?

Økseskaft  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.