Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Aktiv dødshjelp blir det nå kalt.

Erna's lille hjørnePosted by Goddagmannokseskaft.org Mon, February 12, 2018 18:10:57

Ja, det er statsminister Erna Solberg som er ute og advarer Norge mot å avvikle oljesektoren for fort, hun mener at dette ikke vil være et bra klimatiltak. Tvert imot vil en avvikling av norsk petroleumsindustri kun ha negative effekter skal vi høre på Erna Solberg.
Solberg mener det er viktig at Norge bidrar med klimaløsninger men ikke på bekostning av “oljeeventyret” til Norge. Et eventyr hun tror vil sakte men sikkert spille en mindre rolle i norsk økonomi men som hun er sterkt imot å gi “aktiv dødshjelp” for å avvikle.
I artikkelen i NRK raller Erna Solberg videre om lavutslippsbiler, jobben Norge må gjøre i fremtiden, regjeringens flotte bidrag til å stimulere til det grøne skifte, ja det mangler ikke på lovord fra statsminister Erna Solberg.

Hun prater om troen på fremtiden, troen på velferd i fremtiden, troen vi, de og oss skal ha på Statoil AS. Et oljekonsern som ikke holder på med det grøne skifte, et selskap som satser på kjernevirksomhet bestående av olje. Men så lenge vi holder troen på dette oljeselskapet, troen på at det kommer til å vokse til himmels så finnes det ikke mørke skyer på Erna Solbergs horisont.

Viss du nå befinner deg i den posisjon at du er som Erna Solberg, bekymret over renommeet til Statoil fordi vi frykter for norsk velferd, så går det veldig bra med Statoil. Statoil har nok oljereserver til å pumpe opp olje lenge etter Erna Solberg, meg, eller deg og våre barn for lengst er historie. Ja, Statoil sitter på nok oljereserver til å pumpe opp olje lenge etter at Operaen i Bjørvika står under vann (skal vi tro alle verdens forskere, klima analytikere, NASA, paven, FN’-klimapanel og en rekke andre økonomer som Cicero).
Men det Statoil AS ikke har, noe som Erna Solberg og de fleste andre av oss ønsker oss er en aksjekurs som evig og alltid går i retning oppover, for da hadde Statoils aksjonærer evig fått millioner utbetalt, noe som er mye viktigere enn en fremtid vi ikke kan stole på.

https://www.nrk.no/norge/solberg-advarer-mot-aktiv-dodshjelp-til-oljebransjen-1.13910117

Økseskaft  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.