Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

2013 fryktelig godt gjennomført.

Dagens beste, desemberPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, December 31, 2013 12:25:06

Vi kan se tilbake på 2013, året vi byttet RødGrønt mot BlåBlått. Med dette har det kommet en del ting vi jubler for, ja en 4 års prosess med slit, anger og glede er over oss. Beskyldninger om brutte valgløfter og fallende eller stigende oppslutning i folket. 4 år med Erna som smiler i avisende. 4 år med Jens som driver heksejakt på Jensen. Ja, folk vi kan se frem til mye de kommende årene med BlåBlått ved roret.

Avisene skal fortsette sin store kampanje for frykten.
Ja for er det en ting vi har fått mer av de senere årene og skal få mer av de kommende årene er det frykt. Ikke bare den interne frykten, for alt som kan gå galt, men vi skal få den tredd nedover oss fra alle andre også, dansker som frykter norsk boligboble.
Terror under OL i Russland.
Norwegian som «dumper» priser på flyreiser og underbetalte kabin ansatte.
Frykten har med andre ord kommet for å bli.

Frykt er ikke noe nytt, det er en gammel ting, før i tiden fryktet verden Helvete og Satan, man betalte avlat til kirken for å slippe evig fordømmelse i helvete. Nå frykter vi USA med NSA, den moderne frykten er samme som før.
Vi tro med andre ord at et sted, finnes det et menneske som føller med på ditt «syndige» liv og dagen du tråkker over en eller annen strek, er du dømt, ingen vei tilbake.

Jeg frykter ikke disse tingene, NSA, PST. Jeg frykter heller ikke moms og avgifter, greit så får vi mer avgift på noe fordi arveavgiften forsvinner. Greit så blir det lavere rente, men høyere priser, summen av alt dette er at når lønningen min kommer er kontoen tom uansett. Man bruker det man har. Etter lønnsoppgjøret, får jeg kanskje 50 øre timen før skatt, men da er det prisstigning på råvarer til brød som igjen setter balanse på kontoen. Råvare prisene er noe vi har vanskelig for å forutsi, dette er styrt av verdensmarkedet, tilgangen, tilgangen henger sammen med tørke og flom, har ris markene tørket ut i Kina, øker ris prisene på verdens markedet.

Å er det noe vi burde frykte, er det Kina, her i nord har vi mange frykter, vinterstormer, svensker og polakker som tar jobbene våre, Russland, hvem vet hva de finner på. Nei folk, ikke noe av dette har betydning for oss, for mengde lykke du føler, din lykke er egentlig ikke basert på hvorfor russisk politi arresterer «uskyldige» russere, du leser det i stort oppslag i avisen og tenker å: Huff, Russland er et fælt land det, der har de ikke toleranse for noe. Det er mulig det, men vår levestandard er avhengig av en ting, vår velferd er avhengig av at folk i andre land lider, at det er nød i Afrika, barnearbeid i Kina, arbeidsleirer i Korea. Dette er tingene vi trenger i verden for at du skal kjøre bil til jobben. Spise sjokolade hver dag. Vi trenger slummen i India for at du skal kunne overspise hver dag, for å klage over at du må på trening. Så vi leser om frykten for en norsk boligboble, mens vi plukker ut ribbe rester fra tenne våre. Scroller deg nedover avisene på nett, leser om hva som er neste sommers store vinner når det kommer til syden turer, gløtter med interesse på ekspertene som frykter tregere salg og utvikling av Elbil Norge med BlåBlått i sjåfør stolen.

Det fine med Frykt overskrifter er at artikkelen trenger ikke inneholde mer før vi har gjort oss opp en mening rundt hva vi enda ikke har lest. Vi har synset oss frem til at dette er negativt og vi kan ikke godta denne behandlingen som nå blir vist saken, om det er en mann i Russland som har fått bank uten at vi vet noe som helst om hva han har gjort, kanskje er han advart mot protestene han driver med, kanskje han har kommet med trusler mot de folkevalgte, nei du har fått med deg «Menneskeforkjemper i Russland frykter for …». Vi frykter for fremtiden til Elbiler som vi ikke kan nok om enda, til å se en miljøgevinst. Nei frykten for utenlandske vogntog på norske veier overgår fakta og den aktuelle tingen man skal frykte. Vi er i Oslo begeistret over befolkningsveksten på X%, samtidig som vi frykter den økte kriminaliteten, uten at vi klarer å se en sammenheng her. Vi «Frykter» hva avisene sier vi skal frykte uten en eneste tanke rundt artikkel, sak eller fakta.

Mens på den andre siden av kloden melder Aftenposten om glad nyheten for Kinas befolkning, det er oppmykning av den beryktede 1 barns loven. Her har du ting jeg frykter, Kinas befolknings vekst.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Kina-myker-opp-ettbarnspolitikken-7418845.html#.UsAOE9LuLUs

Vi har mat mangel, vi har et overforbruk av naturens resurser. Vi har per dags dato kun denne ene kloden, vi har ikke mer luft en det som finnes rundt denne lille blå planeten, vi har kun drikke vannet som finnes på denne planeten. Min frykt er for befolknings økningen på denne planeten. Jeg frykter for det økte salget av biler i Kina. Det er E24 som melder om denne glad nyheten, innen 2020 kan Kina ha større bil park en USA, dette er ting du burde frykte.
http://e24.no/bil/dette-landet-faar-en-ny-bileier-annenhvert-sekund/22688265

Så med dette ønsker vi dere en fin feiring med fryktede Kinesiske lykter i kveld og et godt nyttår.

Økseskaft  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.