Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

I en fotnote.

Mai 2018Posted by Goddagmannokseskaft.org Fri, May 11, 2018 20:53:59

Ikke for at du kommer til å bry deg denne gangen heller. Men for meg er det greit at jeg i det minste har nevnt det.
Fredag 11.mai 2018, har vi en PPM verdi på over 410. Denne skal ikke overskride 350 PPM i atmosfæren. PPM verdien er måleenheten for gassen karbondioksid (populært kalt Co2, en klimagass) i atmosfæren. Denne verdien øker når vi brenner fossile brensler.

Når det kommer til global oppvarming er det et etterslep på effekten. Global oppvarming er “motarbeidet” av nord- og sydpolen. Som medfører at effekten av global oppvarming blir “forsinket”.

Verdens forskersamfunn som i over 30 år har advart oss om effekten av vårt stadig økende forbruk av fossile brensler ser ikke lenger på 2 grader global oppvarming som realistisk. Vi ser nå på en global oppvarming på 3-4 grader innen dette århundrets slutt. Men igjen du kommer til å overse dette også.

Så det var en fotnote av noe du ikke bryr deg om og som ikke har noe å si for ditt evige økende forbruk av fossile brensler. Under kommentaren: “Men årets vinter var jo så kald og sne full, den globale oppvarmingen lar jagumeg vente på seg, viser bare hvor mye verdens klima forskerne kan”, driter du deg ut meg din egen idiotisme av manglende kunnskap, for nå har du forvekslet klima og vær.

Men for all del, vær et resultat av reklamen: “Reis deg selv spennende”, nå som sommerens sydentur står for tur.

Økseskaft  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.