Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

De har bare misforstått Paris-avtalen.

Mai 2018Posted by Goddagmannokseskaft.org Sat, May 12, 2018 14:26:03

Onsdag delte regjeringen ved Olje- og energiminister Terje Søviknes (Frp) ut 103 nye oljeblokker i Barentshavet og Norskehavet.
Til store protester fra Naturvernforbundet. Terje Søviknes på sin side peker på at dette er i henhold til Stortingets forvaltningsplan og konsekvensutredning.

Det hele skyldes en misforståelse, og som dyslektiker har jeg her et uttalelses grunnlag. Det hele skyldes at Terje Søviknes er en dyslektiker. Når Terje leser i Paris-avtalen “klodens temperatur ikke skal overskride 2 grader global oppvarming” leser han “skal overskride 2 grader global oppvarming”.
Og det er her hele misforståelsen har skjedd, regjeringen ved Terje Søviknes tror 2 grader global oppvarming er et mål vi skal nå for å overleve på denne planeten og ikke en grense vi må unngå for å bevare et bærekraftig økosystem på kloden.

Bare tenk deg selv, for en desperat situasjon Terje Søviknes befinner seg. Terje er hellig overbevist om at han deler ut nye oljelisenser i Barentshavet for å redde klodens klima og fatter ikke hvorfor folk protesterer mot at han prøver å gjøre det riktig for klima i henhold til sånn han som dyslektiker har lest Paris-avtalen.

https://e24.no/energi/terje-soeviknes/soeviknes-svarer-paa-lisenskritikken-aa-hevde-at-dette-er-udemokratisk-er-meningsloest/24330088

Dyslektikermann & Økseskaft  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.